XIII. Magyar fesztivál

2019 Octóber 12-13
Sarasota, FL

Előadók

No event found!

Rólunk

Történet

A minden évben megrendezésre kerülő Sarasotai Magyar Fesztivál által sok ember számára elérhetővé válik a gazdag magyar kultúra.

Talán szükségtelen is mondani, hogy a kulturális gyökerekhez való tartozás és annak ilyen módon való megújulása pedig elengedhetetlen azon magyarok számára, akik Florida nyugati partjain élnek.

Kik vagyunk

A Sarasotai Magyar Fesztivál létrehozója és szervezője a Global Friendship Foundation.

A Magyar Fesztivál célja összekötni a diaszpóra magyarságot és magyar származású amerikaikat a helyi közösséggel és Magyarországgal egyaránt.

A fesztivál célja, hogy támogassa a nemzeti és kulturális diverzitást, összekösse a különböző generációkat, és megosztva a magyar kultúrát és hagyományokat hozzájáruljon a helyi közösség egységéhez.

2007 óta minden évben

A Magyar Fesztivál 2007-ben kezdődött egy helyi klubban, egy zenésszel, 5 árussal es körülbelül 300 látogatóval. Mivel minden évben egyre nagyobbra nőttünk, 2010-ben nagyobb helyszínre költöztünk.

Jelenleg a Sarasota Fairgrounds ad nekünk otthont, amely egyben lehetővé teszi, hogy több mint 80 ezer négyzetméteren, és több mint 1000 parkoló hellyel várjuk a látogatókat.

Évente 5-7 zenészt, zenekart hívunk meg, és több mint 20 árus csatalakozik hozzánk. Jelenlegi látogatottságunk közel 4000 fő.

Készültünk

0

Sertés hús

0

Marha hús

0

Csirke hús

0

Hurka és kolbász

Jelentkezés

TOP